Sijoittajat

Hallinnointi > Johtoryhmä

Johtoryhmä

Toimitusjohtaja vastaa yhtiön strategian toteuttamisesta ja yhtiön juoksevien asioiden hoitamisesta hallituksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Johtoryhmä tukee toimitusjohtajaa toiminnan johtamisessa.

Patrik Hämälä

Vt. toimitusjohtaja

Syntymävuosi 1987

Patrik Hämälä on toiminut Viafin Servicen talousjohtajana ja Viafin Servicen johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2018. Aikaisemmin Hämälä on ollut muun muassa Viafin Process Pipingin Business Controllerina vuodesta 2016 ja Gardner Denver Oy:ssä Financial Analystinä vuosina 2014–2016. Hämälä on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

Tanja Viljakainen

Viafin Industrial Service Oy:n toimitusjohtaja

Syntymävuosi 1971

Tanja Viljakainen on toiminut Viafin Industrial Service Oy:n toimitusjohtaja 1.5.2022 alkaen. Viljakainen on aiemmin toiminut Viafin Industrial Servicen liiketoimintajohtajana vastuullaan huolto-, kunnossapito ja muut palveluliiketoiminnot. Viljakainen on myös Viafin Servicen johtoryhmän jäsen. Ennen Viafinia hän toimi Cramo Finland Oy:ssä, jossa Viljakainen toimi aluejohtajan tehtävissä vuodesta 2019 ja asennuspalveluiden johtajan tehtävissä vuosina 2017-2018. Viljakainen on koulutukseltaan diplomi-insinööri.

Marko Haapasalmi

Viafin GAS:in toimitusjohtaja

Syntymävuosi 1970

Marko Haapasalmi on toiminut Viafin GAS Oy:n toimitusjohtajana 1.4.2021 alkaen. Haapasalmi on myös Viafin Servicen johtoryhmän jäsen. Ennen Viafinia hän toimi Patria Aviation Oy:ssä, jossa Haapasalmi toimi operatiivisena johtajana vuodesta 2017 lähtien. Haapasalmi on koulutukseltaan eMBA.

Panu Rastas

Viafin Process Piping Oy:n toimitusjohtaja

Syntymävuosi 1980

Panu Rastas on toiminut Viafin Process Piping Oy:n toimitusjohtajana 2.5.2022 alkaen. Rastas on aiemmin toiminut Viafin Process Piping liiketoimintajohtajana vastuullaan alueelliset huolto- ja kunnossapitoliiketoiminnot sekä projektiliiketoiminta. Rastas on myös Viafin Servicen johtoryhmän jäsen. Ennen Viafinia hän toimi Bilfinger Industrial Services Finland Oy:ssä, jossa Rastas toimi kunnossapitojohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2020 lähtien. Rastas on koulutukseltaan B.Eng.

null

Johdon omistukset

Tutustu johtoryhmän osakeomistuksiin

Johdon liiketoimet

Tutustu viimeisimpiin johdon liiketoimi-ilmoituksiin